Vrienden van WZA Prijsuitreiking!

Afgelopen woensdag was het dan zover. De prijsuitreiking van de verloting welke de “Vrienden” tijdens de kerstmarkt hadden georganiseerd. Vlak na de kerstmarkt zijn de lootjes getrokken en werden de gelukkige winnaars gebeld (zie eerder berichtgeving op fb dd 12-12-2019).

Na een welkoms woord van de voorzitter van de Vrienden van het WZA, Bert Daalder, ging hij over tot de prijsuitreikingen.

Mevr J. Botjes was de gelukkige winnares van de prachtige fiets welke Unive uit Assen had aangeboden.

Mevr T.Nawijn was de gelukkig winnares van de fietscomputer welke Klaucke Tweewielerhuis uit Assen had aangeboden.

Mevr M.Mulder heeft de gepersonaliseerde broodplank gewonnen welke werd aangeboden door De Laser Frezer uit Hoogeveen.

Dhr en Mevr Grootjans hebben de 12persoons Hazelinotaart gewonnen welke was aangeboden door Banketbakkerij Gosselaar uit Assen

Dhr J.Mennega was de gelukkig winnaar van de mooie overzetzonnebril welke Marree Opticien uit Assen had aangeboden.

Mevr H.Venema had zelfs twee keer prijs ! Een handige sleutel-tracker welke Schoenmakerij Marsdijk uit Assen had aangeboden. Maar ook een Tupperware pakket welke door Tupperware consulentes Marijke & Wil was aangeboden.

Vervolgens waren er nog drie Tupperware pakketten die respectievelijk gewonnen zijn door mevr Gernaat, mevr A.Boer en mevr M.Visser. Ook deze waren door de Tupperware consulentes Marijke & Wil aangeboden.

Hierna waren er nog twee mooie activity-trackers welke door mevr O. de Vries en mevr K.Bossema waren gewonnen. Deze horloges waren door de ING bank uit Assen aangeboden.

We danken nogmaals alle mensen die tijdens de kerstmarkt een lootje hebben gekocht bij de Vrienden. En natuurlijk is onze dank groot aan alle bedrijven die belangeloos wilden meewerken door bovenstaande prijzen aan te bieden.
Mede dankzij u kunnen we met de opbrengst van deze verloting weer mooie projecten financieren voor de patiënten en bezoekers aan het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA)

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, staande mensen
(zie voor meer fotos onze Facebook https://www.facebook.com/vrienden.wza/ pagina of Instagram pagina)