Naar hoofdinhoud Naar footer

Mooi bedrag van Specsavers voor Vrienden van het WZA

dinsdag 25 februari 2020

Vrienden-bestuurslid Martha neemt de cheque in ontvangst van de winkelpartners Erwin en Suzanna van Specsavers Assen (© Bert Visser)

...........................................................................................................................................................

ASSER COURANT

Mooi bedrag van Specsavers voor Vrienden van het WZA

Assen - De Vrienden van het WZA, de stichting die het ziekenhuis in Assen ondersteunt met allerhande middelen, heeft afgelopen vrijdag een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen van Specsavers.

Specsavers heeft in 2019 gekozen om de opbrengst van de jaarlijkse spaaractie, 900 euro, te doneren aan de Vrienden van het WZA. Op die manier kunnen de Vrienden weer iets extra’s doen voor de patiënten, waar het ziekenhuis zelf geen budget voor heeft.

De Vrienden van het WZA bestaat dit jaar 25 jaar en krijgt geld van particuliere- en bedrijfsdonateurs. Voor een bedrag van 15 euro per jaar kan men de stichting steunen.

De opbrengst van de spaaractie van Stichting Specsavers Steunt is, aldus het Vrienden-bestuur, een welkome aanvulling om een aantal extra aanvragen van het WZA te kunnen honoreren, zoals de golfkar, een kindvriendelijke gipskamer, informatieschermen bij de poliklinieken en een virtuele bril, om kinderen voor te bereiden op een operatie.

Vrienden-bestuurslid Martha neemt de cheque in ontvangst van de winkelpartners Erwin en Suzanna van Specsavers Assen (© Bert Visser)