Naar hoofdinhoud Naar footer

Truffelactie van Vrienden van het WZA

dinsdag 01 december 2020

Truffelactie van Vrienden van het WZA

Truffel zijn te bestellen tot 1 december 2020
Dit jaar kunnen de Vrienden van het WZA helaas geen kerstmarkt organiseren in het Wilhelmina Ziekenhuis. Maar zoals altijd zijn de Vrienden nog steeds begaand met de patiënten en de bezoekers in het WZA.
Daarom hebben twee bestuursleden, Janet Visscher en Simone Tebra, en unieke actie bedacht voor de kerstperiode.
Zoals vele mensen weten verkopen de Vrienden tijdens de kerstmarkt oa overheerlijke truffels.
Ondanks dat de markt niet door kan gaan, gaan ze dit jaar toch truffels verkopen ! Niet in het Wilhelmina Ziekenhuis maar wel online ! Betalen gaat ook online en in week 51 brengen Janet en Simone uw bestelling dan persoonlijk aan huis.
Zo heeft u dus toch nog dat overheerlijke chocolaatje bij de koffie of thee. En de opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede van de stichting.
De Stichting Vrienden van het WZA heeft als doel om het verblijf van patiënten in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen zo aangenaam mogelijk te maken. Dat kan variëren van het inrichten van familiekamers en beeldschermen in de wachtkamer tot rolstoelen of een nieuwe klok in de hal. Deze projecten kunnen niet uit het reguliere budget van het WZA betaald worden. Medische, verpleegkundige of paramedische zorg vallen niet onder de doelstelling van de stichting. Wilt u meer weten wat de Vrienden in afgelopen 25 jaar allemaal heeft kunnen doen voor het Wilhelmina Ziekenhuis ? Kijk dan eens op onze website www.vriendenvanhet.wza.nl
Of volg ons op Facebook en/of Instagram.

 

Truffels zijn te bestellen via:

vriendenvanhetwza@gmail.com